8ο Αντάμωμα Συλλόγων Καρκινοπαθών Ελλάδας | ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.
BREAKING

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

8ο Αντάμωμα Συλλόγων Καρκινοπαθών Ελλάδας

Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργ/δας

(ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

                                                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργ/δας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” θα συμμετάσχει στο 8ο Αντάμωμα Συλλόγων Καρκινοπαθών Ελλάδας που θα γίνει από 30/9-2/10 2016 στο νησί της Χίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 μέρες με εκδρομές στο όμορφο νησί και μονοήμερη εκδρομή στη Σμύρνη.

Τιμή   συμμετοχής   200  ευρώ το  άτομο  και  για τους ασθενείς-μέλη του συλλόγου  100  ευρώ.

Στην τιμή περιλαμβάνεται: μετακινήσεις με πλοίο (αεροπορικές θέσεις),  μετακίνηση από Άργος προς Πειραιά και επιστροφή,  όλες οι εκδρομές του 3ημέρου,  ξενοδοχείο 4* με πρωϊνό  και ένα δείπνο.

Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας, έως 10 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα: 27510-68858 (Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 6-8 το απόγευμα), 6944219646  και 6973596544.

                                                              Φιλικά

                                                Το Διοικητικό Συμβούλιο

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ. Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Administrator Σταυρος Nafplios

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.
Design by FBTemplates | BTT