Ο ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ 'Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” συμμετέχει στην προσπάθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου,για την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών υλικής συνδρομής | ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.
BREAKING

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Ο ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ 'Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” συμμετέχει στην προσπάθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου,για την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών υλικής συνδρομής

Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν.Αργολίδας
ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”
Γούναρη 47-Άργος- Τηλ.: 27510-68858

                                                      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Ο ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ 'Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” συμμετέχει στην προσπάθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου,για την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών υλικής συνδρομής, για τους πρόσφυγες, από 28 Μαρτίου έως 4 Απριλίου. Στα γραφεία του συλλόγου θα παραδίδονται τρόφιμα (μακαρόνια-μπισκότα-κρουασάν-φρυγανιές-γάλα κουτί εβαπορέ) και είδη υλικής συνδρομής (μωρομάντηλα-σερβιέτες-αφρόλουτρα-χαρτί υγείας-χαρτομάντηλα), Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 6-8 μ.μ.

6η Νεμεάδα 2016 (11 Ιουνίου)
Ο ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” θα συμμετάσχει στην 6η Νεμεάδα 2016.
Τα Νέμεα τελούνται κάθε 4 χρόνια και είναι αναβίωση των αθλητικών αγώνων που διεξάγονταν κατά την αρχαιότητα στη Νεμέα. Οι συμμετέχοντες ( 6-96 ετών ) αγωνίζονται ξυπόλυτοι, σε αγώνες δρόμου (100μ.), φορώντας μόνο λευκό χιτώνα και είναι χωρισμένοι ανά φύλο και ηλικία.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας, συμπληρώνοντας την απαραίτητη αίτηση, μέχρι 27 Απριλίου  και ελάτε να ζήσουμε την υπέροχη εμπειρία.
Η συμμετοχή στους αγώνες είναι δωρεάν.
                                                           
                                                                Φιλικά
                                                Το Διοικητικό Συμβούλιο

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ. Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Administrator Σταυρος Nafplios

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.
Design by FBTemplates | BTT