ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ δωρεάν τέστ Παπανικολάου | ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.
BREAKING

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ δωρεάν τέστ Παπανικολάου

Σύλλογος Καρκινοπαθών & φίλων Ν. Αργ/δας
ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. “ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ”

                                                         ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργ/δας “Η Αλληλεγγύη”,  στον αγώνα πρόληψης κάθε μορφής καρκίνου, θα πραγματοποιήσει δωρεάν τέστ Παπανικολάου στις 25,26 & 27 Απριλίου 2016, σε γυναίκες ηλικίας 30-60 ετών. Ο αριθμός των λήψεων είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και κατά προτίμηση σε γυναίκες που δεν έχουν κάνει ποτέ την εξέταση.
Για περισσότερες πληροφορίες και προκειμένου να κλείσετε το ραντεβού σας μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του συλλόγου και στο τηλ. 27510-68858 (Δευτέρα-Τετάρτη & Παρασκευή 6-8 το απόγευμα) μέχρι τη Τετάρτη 20 Απριλίου.

Φιλικά
Το Διοικητικό Συμβούλιο

About ""

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ BLOGGER. ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔHΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ. Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Administrator Σταυρος Nafplios

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.
Design by FBTemplates | BTT